123feestcompleet.nl

123feestcompleet.nl heeft ons geholpen!

Dankzij 123feestcompleet.nl is ons feest erg goed verlopen! Mijn werkgever had mij namelijk de opdracht gegeven om een personeelsfeest te organiseren. Onder het genot van een hapje en een drankje wilde hij kenbaar maken hoe dat het bedrijf is gegroeid. Vervolgens is het proosten van belang om een nieuw jaar in te slaan met succes. De diverse eisen die ik heb meegekregen heb ik genoteerd. Vervolgens ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons kan helpen. Het liefst wel een bedrijf die ook de outfit kan regelen van de locatie.

Bekend geworden met 123feestcompleet.nl

123feestcompleet.nl

Zodoende ben ik gaan zoeken en terecht gekomen op de website van 123feestcompleet.nl. Bij dit bedrijf merkte ik al meteen op dat zij vrijwel alles kunnen realiseren. De flessen drinken, fusten bier en niet te vergeten de licht en muziek kunnen zij regelen. Dit houdt in dat wij alleen nog maar hoeven te zoeken naar een bedrijf die voor ons de snacks kunnen regelen. Echter zag ik op een gegeven moment dat dit bedrijf zelfs de catering voor ons kan regelen! De keuze was snel gemaakt en wij hebben ervoor gekozen om een afspraak te maken bij dit bedrijf. Tijdens deze afspraak kon ik de wensen van onze werkgever bespreekbaar maken.

Gelukkig kreeg ik al vrij snel te horen dat het geen enkel probleem is met hetgeen wat onze werkgever wenst. De datum werd bekend gemaakt en vervolgens kreeg het personeel te horen dat dan een feest in de planning staat. Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in en ben erg benieuwd hoe dat zij het hebben geregeld.