Aanrader: Nobilia keukens

Al eerder berichtte ik over de keukens van het Nederlandse bedrijf Keukenplaats, dat Duitse keukens importeert. Zij biedt deze vervolgens in haar vestigingen en online aan – en ik heb mensen er al eerder op gewezen er flink voordeel van te kunnen hebben, zowel op het gebied van de kwaliteit als op financieel gebied.

Duitse degelijkheid geïncorporeerd in de keuken

Enfin, vandaag zal ik wat uitgebreider ingaan op Nobilia keukens, ook van Duitse makelij. Wat je ziet is dat ook in dit type keuken de degelijkheid echt geïncorporeerd is. De constructie, gebruikte materialen voor de aanrechtbladen, keukenkasten, keukenfronten en grepen en daarnaast de apparatuur die in de keukens zelf geplaatst is, is echt voortreffelijk. Je vindt nergens zulke kwaliteit als Duitse kwaliteit en ook bij Nobilia is dat weer het geval. 

Onlangs heeft een collega van mij er op aanraden van mij een aangeschaft. Hij las mijn blog en hoorde me uit over mijn eigen keuken. Die verhalen kwamen wel! Het duurde niet lang of hij was overtuigd van de voordelen, iets wat jij ook zou zijn als je je erin zou verdiepen. Ik raad je dus van harte aan dat te doen en te zien op welke manier jij van de kwaliteit van ons buurland kunt profiteren!