Bodyfit

Bubbelbad kopen, dit doe je natuurlijk bij Bodyfit!

Een bubbelbad kopen en dit vervolgens in je eigen tuin plaatsen? Jij wilt dit toch ook? Helaas hoor ik steeds vaker om mij heen dat mensen het erg prijzig vinden om het aan te schaffen. Een vriendin van mij heeft recent haar achtertuin laten renoveren. De tegels eruit en als ruil heeft zij er gras laten leggen. Dit doet zij natuurlijk niet zomaar, groene vingers heeft zij niet. Doordat ik op gegeven moment door ben gaan vragen naar de reden hiervan, kreeg ik het te horen! Zij had namelijk een schitterende bubbelbad gezien en dit wilde zij in de tuin laten plaatsen.

bubbelbad kopen

Natuurlijk heb ik hier ook oren naar en ben gaan vragen waar zij het heeft gekocht. Als antwoord kreeg ik te horen dat zij het bij Bodyfit op de website had besteld. Zij voegde er nog aan toe dat de prijzen die zij hanteren erg in trek zijn. “Je moet gewoon eens op de website van dit bedrijf kijken”, aldus mijn goede vriendin.

Water

Bubbelbad kopen voor dit bedrag?

Uiteraard heb ik er geen gras over laten groeien en ben bij thuiskomst direct op het internet gaan zoeken. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Bodyfit. Daar zag ik de bubbelbad staan die zij had besteld. De prijs die zij hanteren zijn erg aan de lage kant. Natuurlijk moet ik ook in de gaten houden dat de stroom en dergelijke er ook nog bij komt in de totale kosten. Zo heb ik er even mee gewacht om het aan te schaffen. Door eerst bij mijn goede vriendin te “testen”, kon ik goed inzien of dat het geschikt is voor bij ons in de tuin. Ik kan je in ieder geval al wel vertellen dat onze bubbelbad al onderweg is naar onze achtertuin! Wat heerlijk om dit in je eigen tuin te hebben zeg.