Door Pretparkreizen een fantastisch weekend gehad

Door pretparkreizen kon ik echt even genieten van mijn weekend. Mijn vrouw en ik maken allebei erg lange dagen op het werk. We vinden het beide erg leuk werk, maar aan het einde van de week merk je toch wel dat je op bent. Omdat we nog aan het begin van onze carrière staan, verdienen we nog niet zoveel. We wilden allebei erg graag een keertje naar Phantasialand. Het was het bedrag wat dit kost alleen net niet waard. Toen vertelden vrienden ons over pretparkreizen.nl, waar alle aanbiedingen op een rij staan. Hierdoor konden we erg goedkoop in één van de eigen hotels van Phantasialand overnachten.

Vertrouwen

Normaal heb ik niet zoveel vertrouwen in dit soort websites. Het ziet er altijd wat te goed uit om waar te zijn. Dit is ook wat mijn ouders altijd zeiden, aangezien ze enkele keren met dit soort deals bedrogen uitkwamen. Maar omdat het aanbevolen werd, besloot ik het toch te vertrouwen. Een goede beslissing, zo bleek.

Heerlijke dagen

We hebben een aantal heerlijke dagen gehad. Precies dat stukje ontspanning wat we nodig hadden samen. We konden het er ook van nemen met extra uitgaven. We hebben heerlijk gegeten in het hotel, en hadden zelfs geld over voor een paar souvenirs uit het park. Aangezien mijn vrouw heel erg van poppen houdt was dit erg mooi meegenomen.

Uiteindelijk

Het was dus gewoon dezelfde pretpark ervaring als wanneer we het volle pond hadden betaald. Met als enige verschil dat we nu een stuk goedkoper uit waren. Met zulke sites ga je je afvragen waarom iemand nog de volledige toegangsprijs zou betalen voor een pretpark.