E-sigaret uitgeprobeerd

Al een lange tijd wilde ik een e-sigaret uit gaan proberen. Veel mensen slaan vervolgens weer hun oude weg in door een normale sigaret te gaan gebruiken. Het beste is natuurlijk om helemaal te gaan stoppen, alleen met een e-sigaret ben je al iets beter bezig. Ik ben vervolgens op het internet gaan zoeken onder ‘’e-sigaret’’ en kwam uiteindelijke terecht bij Smooxx.

Smooxx heeft een gigantisch assortiment aan e-sigaretten en liquids. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij hebben het. Het is daarom aan te raden om eens de website te bekijken.

Online een e-sigaret besteld

Online heb ik een e-sigaret besteld en de volgende dag kreeg ik hem al binnen. Als liquid had ik watermeloen wat echt fantastisch is. Met een flesje van 50ml kan ik ongeveer een maand doen. Een liquid flesje van 50ml kost ongeveer €22,50. Als je dit gaat verrekenen met sigaretten dan komt iedereen hoger uit met sigaretten. Het is dus zowel een gezondheids- als geldkwestie.

Bij vragen is Smooxx via de helpdesk op de website bereikbaar, maar ook telefonisch en via de mail. Ze staan je graag en vakkundig te woord!