Eiken keukens geven chique uitstraling

Ik ben dol op hoogglans keukens en toen we de mogelijkheid kregen om onze keuken te renoveren, was het voor mij al snel duidelijk dat we op zoek moesten naar mooie eiken keukens. Mijn man moest echter nog overtuigd worden, maar dit was na een middagje al gebeurd. Ik zocht wat af op hoogglans keukens en kwam met prachtige voorbeelden, die we al gauw in het ontwerp konden passen. Samen met een professional maakten we een ontwerp en gingen we naar een keuken dealer om de keuken samen te stellen. De hoogglans keukens van deze betreffende dealer waren ontzettend mooi, vooral wanneer je dit afwoog tegen de prijs, de prijzen waren lager dan andere dealers. Fijn om te weten dat je dan bij een goed bedrijf zit, waar je kwaliteit krijgt voor een prima bedrag, ik weet zeker dat we niet teveel hebben betaald. Wat ik zo mooi vind is de afwerking van de keuken, dit is echt uitstekend gedaan, met uiterst detail en daardoor echt mooi, ik ontvang vele complimenten over de afwerking en ik kan geen betere verbouwing wensen, alles is volgens het boekje gegaan, wat we niet vaak horen wanneer men gaat verbouwen.