Gezellig en warm achter het windscherm

Ik ging met mijn moeder even wandelen op het strand, de zon scheen maar de wind waaide hard, waardoor het nog wel eens frisjes kon zijn, mijn moeder had er in ieder geval al snel geen zin meer in. Dit snap ik wel, ze is altijd al een koukleum geweest en dat maakt het voor haar vervelend om in de kou te lopen. Ik wilde perse nog wel even van het zonnetje genieten en vroeg aan haar of ze wel een terras aan kon. Dit vond ze oke, als er maar een windscherm was. Ik moest even nadenken, wat bedoelde ze met windscherm? Maar toen begreep ik wat het was en we liepen naar een strandtent en namen plek achter een windscherm verplaatsbaar. Waar het trouwens lekker warm was, we hadden geen last van de wind en de zon verwarmde ons goed. We hebben het toen echt bijzonder gezellig gehad. Mijn moeder had geen last meer van de kou en het was heel gezellig, we hebben onder andere gesprekken gehad over haar ouders en het verleden, waar ik altijd dol op ben, geweldige verhalen! Een leuke dag met moeders, dat kan je wel zeggen.