Ik wil een training outlook gaan volgen

Vandaag heb ik even mijn nieuwe mailadres ingesteld in outlook, wil je weten hoelang ik hiermee bezig ben geweest? Geloof me als ik zeg dat dit 2 uur was, zonde van mijn tijd niet? Dat vond ik ook. Tijdens het uitzoeken van de werking van outlook en hoe ik mijn e-mailadres moest koppelen aan outlook kwam ik terecht op de website van AVK welke meerdere trainingen aanbied waaronder ook een Outlook training. In deze Outlook training leer je slimmer en effectiever te werken met outlook en kan ik wel gebruiken denk ik. Ik zou graag meer willen weten van outlook zodat ik ook in de toekomst sneller mijn e-mailadres kan instellen in outlook en wellicht ook dingen leer waarmee ik zoals ze zelf aangeven slimmer en effectiever leer werken. Nu bieden ze verschillende soorten trainingen aan en weet ik niet precies welke training ik zal gaan volgen. Zo hebben ze een beginners training en een gevorderde training. Kijk ik werk al wel een aantal jaar met outlook dus ben geen beginner, maar als ik al mijn mail niet kan koppelen…. Is het dan niet verstandiger om te starten met de outlook training voor beginners?