Jacobs Outdoor voor bajonetten

Al een lange tijd ben ik vaste klant bij zakmeskopen.nl. Een geweldig bedrijf met een gigantisch assortiment. Met het ruime assortiment kunnen altijd hetgeen leveren waar een klant naar op zoek is. Het is daarom ook echt een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website.

Persoonlijk ken ik veel mensen die messen kopen bij Jacobs Outdoor. Dat kan ook niet anders, want het bedrijf beschikt over alles waar je als klant zijnde naar op zoek bent. Naast een groot assortiment hebben zij ook scherpe prijzen, topkwaliteit en een goede service. Zo had ik afgelopen week een bajonet gekocht voor €220,-. Het gaat om de Ontaria Knife Company M9 Bayonet. Deze wilde ik al een lange tijd!

Online besteld

Op de website van Jacobs Outdoor heb ik online een bajonet besteld. Het bestellen is perfect geregeld. Zo kan je gemakkelijk een bestelling plaatsen, omdat zij een uitstekende bestelmodule in de website hebben geïntegreerd. Dit zorgt een duidelijk en snel bestelproces wat uiteraard conversie verhogend is. Naast het fijne systeem bieden zij meerdere betaalfuncties aan, zodat er altijd een betaalfunctie tussen zit waar jij naar op zoek bent!