Naar de dansschool nabij Barneveld

Omdat ik de basis passen wilde weten voor onze trouwerij, ben ik opzoek gegaan naar dansschool Barneveld op het internet. Mijn aanstaande vrouw kan al goed dansen en vond dat ik ook op les moest voor de openingsdans. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Dans Projecten. Nu zag ik op de website van deze onderneming dat zij ook aan wedding dance doen en dat zij jou een openingsdans leren die anders is dan andere. Dit leek mij wel wat en mijn aanstaande ook en maakte dan ook een afspraak met dit bedrijf om dit voor ons waar te maken.

Een openingsdans om nooit meer te vergeten

dankzij de dansschool nabij Barneveld, hadden mijn vrouw en ik een openingsdans om nooit meer te vergeten. Na heel wat avonden oefenen en aardig wat lessen van de docent van Dans Projecten, gevolgd te hebben, kwam op de grote dag alle samen en was iedereen helemaal enthousiast. Omdat het anders was als andere bruiloften, wilde vrienden van ons weten waar wij dit geleerd hadden. Natuurlijk gaven wij meteen deze aanrader door aan hen en ik weet zeker dat zij ook een aparte openingsdans hebben op hun trouwerij.