biercadeau

Origineel en lekker: kies voor een biercadeau

Sommige mensen vinden niets moeilijker dan een cadeau uitzoeken. Vooral als je een cadeau zoekt voor een partner of vader lopen we vaak vast. Een biercadeau is dan misschien wel de oplossing. Lees gauw verder om te zien of het iets is voor jou en de ontvanger.

Pakket

Wat is een biercadeau?

Als je een cadeau gaat geven aan iemand die van bier houdt dan is het biercadeau ideaal. Het is namelijk een samenstelling van verschillende bieren. Soms zit daar een mooi glas bij, soms zijn het allemaal biertjes uit een specifiek land of soms gaat het juist om een reis om te wereld. Van pils tot ipa bier: het zit er allemaal in. Het biercadeau is ideaal voor mensen die van bier houden, ook als ze normaal gesproken helemaal geen speciaalbieren drinken.

Speciaalbier

Op avontuur met bier

Het kan extra leuk zijn om dit speciale cadeau te geven aan iemand die juist nauwelijks bier drinkt maar wel houdt van nieuwe ontdekkingen en avontuur. Een heel pakket met speciaalbiertjes is namelijk echt een avontuur. De smaken kunnen zo sterk verschillen, met name als je bieren uit verschillende landen drinkt. Een biercadeau geeft je bovendien de kans om samen met de jarige te genieten van een avondje speciaalbier. Je kunt er een speciale avond van maken of je haalt een echt groot cadeau zodat het geserveerd kan worden op de verjaardag.

Bepaal de smaak

Het is wel goed om een beetje rekening te houden met de ontvanger van het cadeau. Drinkt hij of zij normaal geregeld pils? Begin dan mild en niet meteen met de sterkste bieren.