Parfum in Venlo gekocht bij Barbershop de Heerenkamer

Voor Parfum Venlo moet je zijn bij Barbershop de Heerenkamer. Bij deze echte mannen zaak hebben zij ook echte mannen luchtjes van zeer exclusieve merken. De merken die zij van deze onderneming verkopen zijn Acqua di Genova en Bois 1920. Deze luchtjes zijn echt heerlijk en raad dan ook aan om even te komen ruilen bij deze salon. De prijzen voor deze producten vallen ook mee. Natuurlijk kwam ik al een poosje bij deze onderneming voor mijn haar en baard. Nu zij deze producten ook verkopen kom ik er vaker om als cadeau te geven aan mijn vader of broer.

De beste kapper voor mij

Zoals jullie al weten kom ik niet alleen voor de Parfum in Venlo. Zo ga ik om de zes weken naar de Barbershop de Heerenkamer voor mijn kapsel en baard. Deze onderneming is een echte heren zaak en staat persoonlijke aandacht en service centraal. Zo wordt mijn baard met precisie bij gewerkt en met speciaal product behandeld. Ook mijn haar wordt steeds goed verzorgt en behandeld met een eigen productlijn die deze ondernemer heeft ontworpen. Neem een kijkje op de website van dit bedrijf en jij zult meteen zien wat ik bedoel.