Zwarte T-shirts staan me goed

Ik hield er nooit zo van om mezelf donker te kleden. De kleuren zwart, bruin en grijs vermeed ik liever. Ik ben van mezelf een vrolijk type en zwart vind ik zo’n depressieve kleur.  Nou kreeg ik laatst een gratis tip van een stylist die bij een groot warenhuis in de stad advies gaf aan het winkelend publiek. Hij gaf aan dat de kleur zwart heel mooi zou staan bij de kleur van haar en mijn ogen.

Het advies dat ik kreeg verbaasde me

Hij heeft me toen geadviseerd om eens op de website van tshirt-plein te kijken. Hier hebben ze hele mooie zwarte t-shirts met ronde hals en v-hals. De stylist gaf ook aan dat deze zwarte t-shirts een hele mooie pasvorm hebben. Ik er die avond meteen één besteld en ik moet de stylist gelijk geven. Zwart staat mij inderdaad goed en het t-shirts dat ik besteld had, heeft een hele mooie pasvorm. Ik heb daarom ook meteen maar twee witte exemplaren besteld. Handig voor de zomer of voor in de winter onder een overhemd of sweater. Ik ga mijn vrienden deze website ook aanraden.