Cola

E-liquid kopen was nog nooit zo eenvoudig

E-liquid kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Veel mensen stoppen met roken er wordt vanuit de overheid ook veel aangedaan. Je hebt acties als stoptober om mensen te motiveren om te stoppen. Als je al heel wat jaren rookt is het soms lastig om meteen te stoppen. Hierbij een e-sigaret goed helpen. Een e-sigaret is een sigaret die gebruik maakt van een e-liquid. Door het gebruik van een e-sigaret krijg je veel minder schadelijke stoffen binnen dan bij een echte sigaret. Verder ben je af van de vieze rokersgeur die je om je heen hebt hangen. Verder kan je zelf kiezen welke smaak je rookt door de e-liquids die je gebruikt in de sigaret. Zo krijg je wel het genot van normaal roken, maar niet de gezondheidsgevolgen en de geur.

Eenvoudig bestellen

Op de website van Smokesmarter hebben ze alles wat je nodig hebt om te beginnen met het roken van een e-sigaret. Je moet hierbij denken aan een e-sigaret, een e-liquid en eventueel een extra batterij of een ander mondstuk. Verder kan je ook een starterspakket bestellen via de website. Hier zit alles in wat je nodig hebt om te beginnen. Als je hebt gekozen voor de items die je wilt bestellen ga je naar je winkelmandje en kan je hier deze items eenvoudig bestellen. Bij Smokesmarter kan je met alle mogelijke betaalmiddelen betalen zelf achteraf aan de deur als je in Nederland woont. Vervolgens krijg je de eerstvolgende werkdag je pakketje in huis.

Cactus

Klantenservice

Met al je vragen over de e-liquids en de e-sigaretten kan je op de website terecht of telefonisch. Op de website staan alle meest gestelde vragen op een rijtje. Zo verminderen ze de last op de telefoon lijnen. Hier kun je namelijk ook terecht voor al je vragen en deskundig antwoord.