Een hoed is zoveel meer!

Hoe hoeden vroeger werden gedragen voor vooral praktische zaken, wordt een hoed nu vooral gedragen voor de mode. Vooral de laatste jaren behoren hoeden tot de meest gedragen modeaccessoires, dus als je er nog geen hebt…. Hoeden zijn er niet alleen voor dames, maar ook voor heren. Ga daarom ook eens kijken voor een hoed kopen heren. Een mooie herenhoed is zeker onmisbaar in de garderobe van de mannen, omdat het zo veel meer biedt dan slechts een bescherming tegen de felle zonnestralen. Als je besluit een hoed kopen heren, dan zorgt dat voor een finishing touch aan een outfit. Of je nou voor heel chic houdt, of meer bent van de casual, er is voor iedereen wat wils. 

Er zijn veel verschillende soorten hoeden en petten voor heren 

Het maakt niet uit of je nou op zoek bent naar een echte klassieke hoed of pet, of dat je toch liever alledaagse hoofddeksels draagt. Er is altijd wel een perfecte hoed te vinden die je kunt dragen voor iedere mogelijke gelegenheid. Zo kun je op koudere dagen bijvoorbeeld kiezen voor een muts en op de zonnige dagen voor een pet. Vooral hoeden en petten geven je dagelijkse outfit een casual twist. Deze zijn dan ook te combineren met al jouw dagelijkse outfits. Wellicht gaat je voorkeur ook wel uit naar een chic exemplaar, omdat je binnenkort een speciale gelegenheid hebt of omdat je naar een bijzonder evenement gaat. Dan kun je denken aan vilthoeden of Engelse petten.  

Hoe kun je deze dan combineren? 

Juist omdat de hoeden en petten verkrijgbaar zijn in allerlei soorten, kleuren en maten kun je eindeloos combineren met deze items. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een heel erg kleurrijk exemplaar, dan is je hele outfit direct lekker opvallend. Een echte eyecatcher dus! Maar als je liever niet in het middelpunt van de belangstelling gaat kun je ook juist gaan voor een gehele casual look. Misschien wil je er een beetje tussenin gaan zitten en dan kun je kiezen voor een hoed of pet met een beetje kleur en/of print. Er zijn ook genoeg soorten die over neutrale kleuren beschikken. Je kunt deze vervolgens weer combineren met een leuke bijpassende sjaal als je voor dat echte totaalplaatje gaat. Succes met combineren!