Debiteur

Factoring door Finqle

Als je meer wil weten over factoring bij Finqle dan ben je hier aan het juiste adres. Iedereen met een eigen onderneming heeft het erg druk en is altijd op zoek naar zaken om alles makkelijker te regelen. Inmiddels heb je de eerste stap gezet en kom je er achter wat wij je kunnen bieden. Zo kunnen wij namelijk je facturen regelen en dan heb jij het geld binnen 24 uur op je rekening staan. Hoe gaat dat in zijn werk?

  • Je gaat je eerst aanmelden bij ons en dan zijn de gegevens ingevoerd.
  • Vervolgens kun je je facturen online indienen wanneer je maar wenst.
  • Dan betalen wij van Finqle binnen 24 uur de factuur aan je uit.
  • Wij verzorgen het debiteurenbeheer voor jou.
  • Je blijft altijd op de hoogte van wat er moet gebeuren en hoe dat het er voor staat. Maar je hebt er zelf geen omkijken meer naar.

Factoring

Meer over factoring

Het kan zijn dat dit je interesse in factoring heeft gewerkt bij Finqle. Het enige wat je dan hoeft te doen is contact met ons op te nemen en dan wordt alles duidelijk. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat alle vragen snel worden beantwoord en je uitleggen wat de voordelen zijn. Al zoveel bedrijven zijn je voorgegaan en zij zijn erg positief over onze diensten. Het is prettig dat je het nu zelf gaat ervaren en weet wat wij je kunnen bieden. Daarom staan onze medewerkers iedere dag voor je klaar om je verder te helpen. Vanaf het moment dat je weet wat wij voor je kunnen doen, valt er een last van je schouders. Je weet hoe belangrijk het is dat geld op tijd binnen komt en daarom zijn wij er voor jou. Kijk daarom zelf maar eens op de website om te zien wat ik bedoel.

 Factuur