GTST altijd en overal

Veel mensen volgen dagelijks GTST en als jij daar als ware fan ook bij hoort kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat je niet in de gelegenheid bent om iedere avond lekker voor de buis te gaan zitten om te kijken.

Terugkijken is simpel

Om dan toch niets te hoeven missen van je favoriete televisieprogramma kun je de afleveringen ook terugkijken. Dit kun je doen op de televisie, de laptop, de tablet of op je smartphone dus waar je ook bent je kunt altijd kijken als je daar zin in hebt. Een aflevering die reeds uitgezonden is en niet ouder is dan 7 dagen kun je gratis terugkijken via RTL XL. Je dient als je op de foto geklikt hebt die bij de aflevering hoort die je wilt zien wel even in te loggen maar betaalt niets voor het kijken.

Betalen geeft je voordelen

Wil je liever wat oudere afleveringen terugzien of heb je interesse in een preview van een nieuwe aflevering? Dan kies je voor een betaald abonnement. Hiermee heb je meer mogelijkheden om te kijken en krijg je ook geen reclame tussendoor te zien.

Kijk ook eens op de website

Heb je een kort stukje van een aflevering gemist of wil je liever een weekoverzicht bekijken omdat je aardig wat afleveringen achterloopt en snel weer op de hoogte wilt zijn van de laatste ontwikkelingen in Meerdijk? Dat is ook mogelijk via de website GTST Live.