Kamperen of luxe in een bungalow

Heb je het hele jaar gewerkt dan ben je wel aan toe aan een welverdiende vakantie. Vakantiepark Limburg is het ideale park waar je helemaal tot rust kunt komen, keuze uit en eenvoudige campingplaats op het veld of een luxe riante bungalow met tuin. Een tussenweg is ook mogelijk, je logeert in je eigen tent of caravan en kunt gebruik maken van eigen sanitair wat je van de camping huurt. Zo kampeer je ouderwets met een beetje luxe van nu. Eenvoudiger en leuker kan het niet worden op vakantie.

Vakantiepark Limburg

Voor kinderen een geweldige vakantie

Voor kinderen is Vakantiepark Limburg de ultieme vakantie. Klussen en knutselen in het klushuis, het animatieteam die er elke dag is onder leiding van Pluck en Pien, de speeltuin en vele andere dingen. Kinderen zullen zich nooit vervelen, in de zomer lekker zwemmen in het buiten golfslagbad. Het subtropisch zwemparadijs met glijbanen, stroomversnelling, bubbelbaden en nog heel veel meer. Zomer of winter in de Plaza is er altijd vermaak, de indoor jungle waar kinderen lekker kunnen klimmen en spelen.

Vele accommodaties beschikbaar

Vakantiepark Limburg

Wil je met de kinderen een avontuur beleven dan is de Safaritent een goede optie, zijn de kinderen oud genoeg om alleen te slapen kunnen zij slapen in een eigen tentje naast de grote tent. Zo wordt de vakantie voor de kinderen in Vakantiepark Limburg wel heel erg spannend en stoer. Maar een riante bungalow met sauna kun je natuurlijk ook huren, of gezellig met een groep vrienden of familie. Bungalows zijn te huren tot maar liefst 18 personen.