Mijn ervaring met restaurant Kaatsheuvel

2 maanden geleden verbleven wij voor de derde keer in het Guesthouse hotel Kaatsheuvel. Wij hadden er telkens een positieve ervaring, voornamelijk met het personeel die ons altijd vriendelijk te woord stond. De eerste twee keren dat we daar verbleven hadden we geen gebruik gemaakt van het restaurant bij het hotel. Meestal aten we gewoon frietjes in het park zelf omdat onze kinderen daarvoor de oren van ons hoofd hebben gezaagd. Vorig jaar, toen we voor de derde keer in het hotel verbleven besloten we dat we het restaurant Kaatsheuvel echt eens moesten uitproberen. Het menu zag er goed uit en ze hadden ook voldoende keuze. Ik kan dus alleen maar zeggen dat ik spijt heb dat ik dit restaurant niet eerder had uitgeprobeerd!

Verrukkelijk eten en vriendelijke bediening

Mijn man is vegetarisch en heeft soms moeite om op restaurant eten te bestellen. Gelukkig konden we ook voor hem een lekker gerecht vinden. Hij nam de Oosterse groenten curry. Die ik uiteindelijk de volgende dag als niet vegetariër ook had besteld, omdat ik het had geproefd en zelf zo verrukkelijk vond. Hoewel ik voor de echte vleeseters onder ons ook de Australian Clare Valley biefstuk zou aanraden! Een enorm pluspunt was ook dat ze bij elk hoofdgerecht gratis frietjes bijgaven en zo kregen de kinderen toch nog hun veelgevraagde frietjes!

Ons eten werd vlot aan onze tafel bezorgd en de ober was erg charmant. Hij ontving ons telkens met een lach op zijn gezicht. Hij was sociaal en durfde af en toe eens een grapje maken of een vraag te stellen wanneer dat gepast was en dat vonden wij heel aangenaam!