Eten

Uit eten bij Le Steak Nijmegen, aanrader?

Lekker uit eten bij Le Steak Nijmegen? Ik kom dit restaurant geregeld tegen op het internet. Dan bekijk ik de menukaart en krijg ik gewoon spontaan trek! Gek eigenlijk aangezien ik normaliter niet zomaar om te kopen ben. Echter had ik zo onwijs veel zin om eens bij dit restaurant te dineren.

uit eten bij Le Steak NijmegenDit was mijn ingeving vorige week! Aangezien ik het afgelopen weekend weer tegen kwam op het internet, hebben wij ervoor gekozen om er te reserveren. De reservering konden wij via het internet of per telefoon plaatsen. Wel zo prettig omdat je niet altijd een telefoontje kunt plegen. De reservering werd erg snel bevestigd en daar was ik al tevreden over.

Perfect uit eten bij Le Steak Nijmegen!

Zo waren wij, zoals gewoonlijk, weer eens veel te vroeg bij het restaurant. Dit was voor de medewerkers geen enkel probleem en wij werden naar onze tafel geleid. Het drankje kregen wij erg snel en tijdens het proosten werd ons de menukaart aangegeven. Dan pas valt je mond open van verbazing! De grootte van de kaart in combinatie met de hoeveelheid gerechten is gewoon “wauw”.

Wij hebben ervoor gekozen om eerst een voorgerecht te nemen en dan een pauze. Dit was geen enkel probleem en het voorgerecht hadden wij doorgegeven. Deze werd bereid in de keuken en die ontvingen wij uiteindelijk bij ons aan tafel. De geur was al fantastisch om te ruiken en dan hadden wij nog geen hapje geproefd! Onze eerste hap was dan ook echt voortreffelijk.Bistro Le Steak

Nadat wij het voorgerecht op hadden werd dit netjes weer opgeruimd. Ik ben geen grote eter, echter had ik onwijs veel zin in een hoofdgerecht. Dit hebben wij dan ook besteld en in een mum van tijd werd onze tafel gevuld met de gerechten en de bijgerechten. Onze tafel stond gewoonweg vol met heerlijk en zeer smaakvol eten.