one-way-vision

Wat voor folie zoek je voor je huis of bedrijf?

Het aanbrengen van glasfolie kan een aantal voordelen hebben voor je bedrijf of woning, het is niet alleen erg decoratief. Maar het zorgt er ook voor dat de privacy wordt verhoogd omdat je niet meer naar binnen kunt kijken. De lichtinval blijft intact omdat je niet het hele raam hoeft af te plakken. Zonwerende folie zorgt ervoor dat de zon niet in de ruimte komt waardoor de temperatuur aangenaam blijft om in te werken. Voor het tegengaan van verkleuringen van bijvoorbeeld schilderijen of je andere spullen is de folie ook erg geschikt.

Glasfolie

Kies het gewenste motief of de gewenste kleur

Wil je folie aanbrengen op de deur of het raam dan kun je zelf het gewenste motief kiezen. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en motieven, waaronder planten, bloemen, logo’s, met kader of zonder kader en moderne of klassieke uitstraling. Wil je een ontwerp geheel naar eigen stijl dan behoort dit ook tot de mogelijkheden, ontwerp je eigen decoratie om aan te brengen bij je woning of bedrijf. Het is mogelijk om bepaalde logo’s, teksten of andere objecten uit de folie te snijden. Licht en privacy zijn twee belangrijke voorwaarden voor het aanbrengen van de glasfolie.

Creëer een eigen sfeer door het aanbrengen van folie

Glas in Lood

Heb je een eigen bedrijf en wil je een eigen sfeer creëren? Dit kun je uitstekend doen door het aanbrengen van glasfolie die je zelf hebt ontworpen. Met een eigen ontwerp en kleuren die je zelf bepaald haal je de gewenste sfeer in huis die je bedrijf wil uitstralen. Of dit nu voor de buitenkant is of binnen in je bedrijf, met folie voor de ramen heb je vele mogelijkheden. Ook voor de privacy van je medewerkers is het aanbrengen van folie een eenvoudige manier om dit te waarborgen. Ook letters zijn mogelijk, maak iedere voorbijganger duidelijk welke dienst of product je aanbiedt met raamfolie.