Een auto zonder keuring verkopen voor een goede prijs

Een auto zonder keuring verkopen kan eigenlijk eenvoudiger dan je denkt. Ik heb hiervoor namelijk een super goed adres voor gevonden. En dat is, direct-autoverkopen.nl. Toen ik door een vriend op deze site werd geattendeerd, moet ik eerlijk bedenken dat ik hier wel een addertje onder het gras zou verwachten. Toch wekte het de nieuwsgierigheid en ben ik mijn gegevens op deze site gaan achterlaten. Niet geschoten is altijd mis toch?

Al snel kreeg ik er vertrouwen in

Al snel kreeg ik de bevestiging dat een auto zonder keuring verkopen inderdaad geen enkel probleem was en dat zij een taxatie doen en legde uit dat zij de auto snel kunnen komen ophalen en ook hoe de administratieve afhandeling verloopt. Ik wilde natuurlijk niets lieve dan van mijn auto af. En daarom ben ik ook een afspraak gaan maken met deze mensen die daadwerkelijk op afgesproken middag bij mij thuis aankwamen. Twee vriendelijke mensen kwamen mijn auto bekijken, en toen wij samen overeen zijn gekomen werd de auto opgeladen en ik kreeg mijn geld en ook de vrijwaring direct in handen! tja, ik ben zeer tevreden dat ik op deze eenvoudige en snelle manier alsnog van mij auto af ben. Anders had ik echt nog met mijn handen in het haar gezeten. Kortom, neem eens een kijkje op deze site om te zien wat ik bedoel.